05 Σεπτεμβρίου 2007

Καλώς τα δεχτήκατε!

Καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο SokiNation! Αυτή τη στιγμή μπορεί να είναι απλά μια άδεια σελίδα αλλά σύντομα θα γεμίσει με ότι θεότρελο κυκλοφορεί στο internet!

Για ιστορικούς λόγους και για όσους επισκέπτονται για πρώτη φορά αυτό το blog θα ήθελα να αναφέρω ότι η παλιά διεύθυνση ανήκε στην μαμά Microsoft! Μόνο αυτό αρκεί για να καταλάβετε γιατί έφυγα από εκεί έτσι; Ωραία! Ας μη το ζαλίζουμε άλλο…

Κοινό μου… Το ψάρι επέστρεψε και διψάει για blogging! Ρυθμίστε τα routers σας, ξεσκονίστε τον Ψarilla, ντύστε τον υπολογιστή σας με το καλύτερο firewall, ανοίξτε τη φωτεινότητα της οθόνης σας και γενικά get prepared γιατί το SokiNation επιστρέφει πιο δυνατό από ποτέ!

What the FAQ?

Τι να περιμένετε από αυτή τη σελίδα;
Χμ… Βασικά θα αναγκαστώ να μεταφέρω όλο το περιεχόμενο του προηγούμενου blog σε αυτό! Έτσι όλα τα posts θα επαναληφθούν, ίσως με μερικές μικρές αλλαγές. Άλλωστε καλοκαίρι ήταν… Είστε συνηθισμένοι στις επαναλήψεις! Από τον Οκτώβριο όμως να περιμένετε πολλές εκπλήξεις! Stay tuned…

Που ήταν το ψάρι όλο το καλοκαίρι;
Φοβηθήκατε ότι θα το χάσετε έτσι; Δυστυχώς το ψάρι μας την έχει δει Die Hard και δε σκοπεύει να τα παρατήσει έτσι εύκολα! Το καλοκαίρι ήταν μια ευκαιρία για αυτό να χαλαρώσει και να φορτίσει τις μπαταρίες του, διαβάζοντας τις δεκάδες επιστολές σας (κοιμόταν όλη μέρα δηλαδή!).

Εμείς που είμαστε παλιοί readers τι να κάνουμε;
Λίγη υπομονή! Πολλά από τα παλιά posts θα δημοσιευτούν ξανά! Τουλάχιστον αυτή τη φορά θα μπορείτε και να τα σχολιάζετε ελεύθερα! Όσο για το feed, θα πρέπει να το αλλάξετε γιατί δεν σκοπεύω να κάνω ανατροφοδότηση! Το νέο feed του SokiNation είναι αυτό.

Τι απέγινε η κατσίκα;
Την έχω φιμώσει και την έχω κλειδώσει σε ένα μπουντρούμι! Την λύνω μονάχα όταν θα πρέπει να φάει ή να πάει στην τουαλέτα… Μην ανησυχείτε! Δεν πρόκειται να μας ενοχλήσει (προς το παρών τουλάχιστον!)


Αυτά λοιπόν! Ραντεβού τον Οκτώβριο με πολλές εκπλήξεις!..

Ο Producορας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: